då kör vi igen då

Godmorgon är väl lite sent att säga?
Jag har varit vaken ett tag, ätit frukost och pluggat. Men nu har jag tagit mig en paus, för att kunna fokusera bättre om en stund..


älska dig själv.

Många undrar hur man ska slippa dåligt självförtroende. Hur man ska bli nöjd med sig själv och uppskatta sig själv. Målet är att älska sig själv, så som i allt man gör i livet får men dela upp målet i olika delmål. Det första man bör börja med är att vara sig själv till 1000! Om man inte är sig själv så kan varken du eller någon annan älska dig för den du är. Om du är dig själv och blir älskad inser du hur mycket bättre allt känns. Börja där!

va dig själv alla andra finns redan. 
 



positiv tjej..

Dagens humör: ledsen fan.
Dagens mående: feber, yr & illamående..
Dagens borde: Jag borde plugga & jobba!
Dagens frisyr: fet sovfrisyr
Dagens smink: inget
Dagens klädsel: morgonrock
Dagens planer: försöka plugga så mycket som möjligt och bli frisk!
Dagens materiella vill ha: friskhet
Dagens fundering: vem ska hämta mig ett glas vatten?
Dagens beroende: Té!!
Dagens tråkigaste: att jag är sjuk!
Dagens längtan: bli frisk ..
Dagens superlängtan: Att foten blir bra!!
Dagens tidning: Sofis mode
Dagens låt: gummibjörn, den får mig på bra humör!


This is real, this is me



/GB

true


skit väder

vilket jävla väder de är.. här ligger jag in virad i en varm och skön filt för jag fryser så jag hackar tänderna och att bara titta ut genom fönster får mig att skaka. borde vara "glad" att jag är sjuk vid rätt tillfälle med tanke på den otäcka höstvädret men fan vad jag är sugen på att bara springa. men de pallar varken min kropp eller fot med, den pallar knappt med att gå. men ska träffa sjukgymnasten Benny aka trollkaren på fredag. Hoppas han kan trolla med min fot:)

nu ska jag krypa tillbaka till soffan för te mys framför idol med mamma, de är vad jag pallar med idag.
hoppas ni får en bra kväll!

typ såhär känner ja mig...

pluggplugg


död som en fisk


gamla frågor jag fått..

Kollat statistiken och helt plötsligt har de kommit in en massa nya läsare! Vad roligt. Därför tänkte jag ta och berätta lite om mig själv men orkade inte riktigt, så tog några gamla frågor jag fått i en frågestund jag haft i min förra blogg, tog bort de frågor som handlade om min förra blogg..

Hoppat fallkräm? Nej, men skulle väldigt gärna vilja!
Vad är ditt drömyrke? Jag älskar försäljning, planering och struktur. Så någon gång i livet skulle jag vilja jobba med att förbereda olika evangemang av olika slag eller starta eget. Men samtidigt tror jag att jag skulle bli väldigt uttråkad eftersom jag har en drift att göra något som betyder och skapar förändring. Så mitt absoluta drömjobb skulle vara jämställdhetsminster, eller jobba med jämställdhetsfrågor på olika nivåer inom kommun, landsting, svensk politik samt EU.
Vem är din förebild? Min absoluta förebild är Alexandra Rapaport!! Jag skulle nästan göra vad som helst för att få träffa henne.


Favorit bloggare? Svårt att bara utsee någon sådär, men Linn Herbertsson är min absoluta för alla andra bloggar klarar jag mig utan! Dock älskar jag Kenza, Tyra, Blondinbella, PT-fia, Angelica Blick, My blomqvist, Victoria Törngren, Lisa, Forni, Felicia osv.. 
Vilken blogg avskyr du mest? Att avsky tycker jag är ett väldigt starkt ord. Jag har långt ifrån läst alla bloggar som man kanske tror men jag skulle faktiskt säga Kissie såfall. Jag tycker inte att de är kul längre och det har förlänge sen spårat. Jag tycker det helt enkelt är fel att ge henne uppmärksamhet för hennes beteende. Dock skulle jag vilja ge henne en kram..
Vart jobbar du? Jag jobbar extra på Willys(på golvet) & sedan jobbar jag extra på fraktbolaget Schenker på kundservice. De sist nämnda har Academic work hjälpt mig med. Via Academic work har jag fått flera extrajobb vid sidan av och det bästa med de är att alla har sådan förståelse för att man har skola. Kan rekomendera det till alla studenter:)
Vad pluggar du till? Jag pluggar ett program som heter Samhälls-beteendevetenskap. Jag har inriktat mig på genusvetenskap och ska troligtvis till våren även läsa kulturgeografi. Jag vill bli samhällsvetare, där jag inriktar mig som genusvetare och kan därmed jobba med jämställdhet samt som genusabasadör osv..
Har du någon tatuering? Ja, ett D på yttresidan av handleden. D:et står för David som är min underbara fantastiska lillebror!
Varför spelar du basket? Det går inte att förklara man bara älskar de. Om du testar och ger det ett försök lovar jag att du kommer förstå.
Du verkar älska musik. Kan du sjunga? Vem är din favorit artist?
Jag älskar musik!!! Nästan alla kan sjunga, men fråga ärbara hur bra det låter. Om jag säger såhär jag sjunger bara med stenhög musik! haha.. Jättesvårt att säga någon sådär bara. Men mina kvinnliga favoriter är Beyonce, Rihanna, Christina aguilera & Jennifer Lopez


hur svårt ska de va??

Jag har velat haft en skinnväst i över ett år i sträck men hittar ingen.. å gissa vem som blev överlycklig att det kom in en skinnväst på H&M? Jo jag. Gissa vem som blev besviken till tusen? Jo jag, de var ju inte alls som jag ville ha den.. tur va väl de för priset är väl inget  plånboken uppskattar..

Hur galet snyggt är det inte? Men vart fan får jag tag på nån..

shoppingsug






jag vill träna

vara frisk, ha en bra fot och vara pigg och sprudla av energi. jag vill inte ligga i sängen/soffan mer. totalt uttråkad. Min kropp skriker av rastlöshet men orkar inte röra sig. Min själ skriker efter att få svettas, att få jobba och att få leka den där underbart älskade fåniga leken basket. Jag vill gå ut och dansa järnet i ett par skyhöga klackar. Jag vill gå på stan och shoppa. Det är så mycket jag vill göra nu. Jag ska ändå vara tacksam att jag i vanliga fall kan göra detta hur mycket jag vill. Ja älskar mitt liv.


sjuk

kul. Nej. Jag borde väl här skriva att jag ingentligen inte borde klaga, men ibland är det jävligt irriterande att man inte får klaga för att man har det så himla fantastiskt bra. Det är männskligt att inte vara nöjd över allt. Och ja tror jag inet är ensam över att mina problem är så små så de får inte ens räknas som problem. Känner ni igen er? Min fot suger, det har gått över en vecka nu och den är fortfarande svullen och jag kan inte gå ordentligt.. Jag har nu också gåttoch blivit sjuk och jag har då aldrig varit såhär slut i hela kroppen. bara ansträningen av att plocka ur diskmaskinen, laga mat, eller plugga gjorde mig grinfärdig till och med att slå på tvn. Så tur var väl de att jag inte gick till jobbet idag..

ikväll ska jag titta på idol och bara fortsätta vila, för imorgon måste jag allt ta mig till skolan för seminarium..

lollouise


jag älskar dig


jag och lillebror för 7år sedan..

Var snäll mot dina syskon. Dom är den bästa länken till det förflutna och
troligen dom du kan lita på mest i framtiden


De människor som fått ut mest av livet är inte de som levt ett sekel, utan de som levt varje minut.


sämst I know

så dålig.... om någon skulle ge mig en webcamera och en iphone skulle bloggen glänsa! men ja har ju just nu en 1000 år gamal mobil. men jag är inte bitter!
Efter träningen i tisdags drog jag till kajsa och frägade håret lite rödare. Sedan sov hon här! och igår pluggade jag och sedan drog vi iväg med laget och inventerade på mitt jobb. Idag har jag hunnit med jobb på Schenker och kom nyss hem och ätit mammas goda kebabryta med tzatziki!!! love it. nu ska jag hitta lite motivation och plugga . PUSSSS

RSS 2.0