tjobre

snart är den älskade helvetes jobbveckan över och snart är de tisdag, men bara snart. å då är jag ledig!! På måndag får jag en liten del av mina lön, ååh vad jag vill shoppa!
Vill ha..
- hårfärg (ska färga håret..)
- Nytt löshår(långt och oslitet, men kanske inte exakt just nu)
- Smink!!
- Parfym??
- Väska?
- Plånbok!!
- Skor (nelly) 

- kläder

- Smycken!  

yta

Yta. Ytligt. Fruktansvärt meningslöst. Jag hatart.


VANESSA FALK



livets liv

Min gudmor bor i världens finaste villa med världens finaste trädgård, växthus och ja allt man kan önska sig i en perfekt miljö. Önskar att min kamera hade batteri så att jag kunde visa er. Och tyvärr ska dom flytta..
Men hennes dotter och min gudmor bjöd på mozarella, basilika och tomat, världengodaste ungssteka rotgrönsaker och laxbrurgare, vin, hallon, rabarberpaj och kaffe. Kunde inte bli så mycket bättre! Nu ska jag krypa ner i soffan med min familj dricka hallonvatten och äta ost & kex och titta på allsången tror jag, Love it!


godmorgon!

Idag är jag LEDIG! underbart. nästa gång jag är ledig är nästa tisdag, så bara att njuta av dagen!
Tog en långsovmorgon till halv9, åt frukost och har legat och läst Elsas värld. Nu ska jag fixa lite smått och sedan dra iväg till ÖKK för träning. Sedan ska jag iväg till min gudmor och hennes dotter som fyllt 18-år! Så de blir en lång lunch i deras överdrivet mysiga trädgård. Efter detta ska jag nog möta upp Emma på stan en stund. Vi hörs senare !


veckans färg: BLÅ!


Sofi Fahrman

rosa byxor


     

  

white

vill ha

vila                                             bikbok

jag slänger ner nyckel i från fönstret i köket, jag bor fyra trappor upp och du är välkommen in

jobbbade till halv4 och sedan tog jag mig yoghurt och en välförtjänt powernap. Nu funderar jag på om jag ska samla mig lite energi och ge mig ut i spåret, vore så skönt men ack vad jag är trött. Tror jag väntar några minuter till.. Jag taggar till med lite musik. Hör senare

want


http://radarzine.com/esther

shake shake


time för gym!

Nu ska jag hoppa i träningskläderna, i med ipoden i öronen och sedan hoppa på cykeln till ÖKK.

sunday!

Skulle ha träffat min barndomsvän Elin för lunch, men hon fick börja jobba tidigare än planerat så istället så har jag legat och läst Sofi Fahrmans nya bok Elsas värld. Den verkar minst lika bra som den andra:) Så sommarläsning jag verkligen kan rekomendera! 


all day all night






fest hos mange


ledigledigledig

Jag har verkligen njutit av att vara ledig och ber därför om ursäkt för att jag inte bloggat.. I fredags skulle jag sluta jobba 16, men fick jobba över till 18. Så var rätt trött efter att ha jobbat 12 timmar och bara haft 1 timmes rast.. Men jag kämpade mig hem på cykel i regnet. Tog mig en dusch och käkade med min älskade mamma innan jag drog iväg till kajsa. Min älskade kajsa som varit borta i spanien och såklart var pepparkaka! Dit kom också Jolin och Lina, efter ett ta drog vi till Satin och körde och sen följde Lina med mig hem. Så sjukt bra vän.
Älskar dom tjejena alltså, sjukt.

Lördagen, åt vi en riktigt stor och god frukost. Love it. Jag fixade med allt möjligt som städning, stor handlning, gick på marieberg och åt en sjukt god kycklingsallad med mammi. Åt sedan middag med familjen och kollade på damfotbollen och drog sedan hem till min Victoria. Dit kom också Emma, Jennifer och Nilo. Riktigt mysigt hade vi på victorias altan. Vid 12 tog vi bussen in till stan och frimis. Där körde vi järnet haha. Sen avslutade vi kvällen på mc och sen delade jag och victoria på en taxi hem.


livet i ett nötskal

När jag är på dåligt humör så brukar jag lyssna på den här. Tänka på livet, hur fantastiskt det egentligen är även om det inte alltid är lätt.. Vad är egentligen ett misslyckande? Jag läste nyligen Sofis mode och Kate Hudson sa "Mina val har aldrig drivits av rädsla. Jag är inte rädd att älska. Jag är inte rädd att göra ett misstag eller två. Jag är den som tycker att man inte kan veta förrän man provat. Men ibland har man fel". Jag vet många med mig som oroar sig alldeles för mycket. Jag har som mål att lära mig att eliminera den onödiga oron. Jag tänker inte oroa mig idag för något som händer om 1 månad eller ett år, eller något jag inte kan lösa här och  nu. Det jag menar är att jag ska släppa det som hände igår och inte tänka så mycket på framtiden och istället njuta av det jag har här och nu.  Jag ska lära mig att våga och säga ja oftare, för vad har jag egentligen att förlora? Jo jag kan misslyckas och alltid lära mig något nytt, att exempelvis chansa och misslyckas kan leda till att jag provar någon ny dörr. Om jag inte vågar misslyckas kan jag heller inte lyckas! Jag blir ju faktiskt bara rikare på erfarenheter och det gör mig starkare som person. Och efter regn kommer solsken eller om aldrig misslyckas hur ska man då lära sig att njuta av sina framgångar eller lära sig något nytt?? 
Från och med idag ska jag lova mig att våga säga ja. Jag ska sluta oroa mig och våga misslyckas. Jag ska också våga älska och våga förlora. För är det något jag lärt mig i livet så är det att jag kan bygga en mur kring mig och aldrig låta mig såras men om jag aldrig tillåter mig såras eller förlita mig på någon annan än mig själv kommer ingen kunna älska mig för den jag är och det gör minst lika ont som att såras. Så våga ta chanser och risker i livet speciellt när det gäller kärlek och tillit (vänskap, familj och pojk/flickvän). Ibland måste man såras för att kunna hitta den rätta!

 "Oroa dig inte för framtiden eller oroa dig, men att oroa dig är lika effektivt som att lösa en räkneekvation med tuggummi".

Lyssna, njut och tänk! (ge det en chans)

mellanmåls tips

Avocado, turkiskyoghurt och kräftor! Dela en avocado, lägg i en klick turkiskyoghurt och strö på några kräftor och vips världens godaste mellanmål! :)


idag är ingen bra dag

idag är en dålig dag. Alla har vi dåliga dagar, alla borde vi ha bra dagar. Men idag är det en dålig dag. Har varit irriterad och stressad hela dagen och jävligt jävligt trött.. Men bara att bita ihop 1 arbetsdag kvar tills helg! Sen är det bara 15 dagar kvar och har faktiskt hunnit gjort hela 9 av mitt fasta schema.

Jag har insett hur mycket jag uppskattar att ha mycket på ens egna villkor. Precis som med skolan, då jag har några fasta tider i veckan att utgå ifrån sedan är det upp till mig och planera min tid. Jag saknar faktiskt skolan. Att få lära sig något, bli klokare, de härliga lärarna, universitetets härliga atomosvär. Sitta på föreläsningar och antecka skiten ur sig eller helt enkelt nästa somna. Allt ha sin charm och framför allt alla härliga personer man lär känna!
Jag saknar rutiner, mina riktiga rutiner. Basketen. Träningarna, gymmet, matcherna, hänget efteråt, livet i th ja allt. Det är lixom den plats då man släpper allt annat och bara tränar, har kul och bara är!

mellanmåls tips

grapefrukt, turkiskyoghurt valnötter och linfrön! Nötter i lagom mäng(en näve om dagen, osaltade) är bra för kroppen. De innehåller rätt fett som kroppen faktiskt behöver precis som lax och avocado. Rätt fett mättar på ett positivt sätt. Turkiskyoghurt innehåller mer fett än i vanlig yoghurt, dock mätter de på precis samma sätt fast i mindre mängder. Grapefrukt är gott och innehåller precis som andra frukter mycket vitaminer. Helt enkelt en perfekt blandning:)

godnatt

nu tänkte jag bädda ner mig i sängen och läsa lite. Vi hörs imorgon efter jobbet, slutar runt 15!

då kör vi gymmet då..

trött som fan, men nu ska jag skaffa lite energi!


tips för motivationen

Jag tänkte faktiskt ge det absolut enklaste träningstipsen för dig som har svårt att komma igång med regelbunden träning.

- Planera in träningen i din kalender. Avsätt tid just för träning, där inget kommer mellan.
- Om du går på gym, boka pass vilket gör att du återigen avsätter tid för träning.
- Variera din träning det får dig att längta till träningen på ett helt annat sätt än när du köra likadana pass varje gång. Simma, promenera, spring, gym, spinning, core, dans, boxning och badmintion är flera olika sätt att träna din kropp. 
- Träna med någon, bestäm när, var och hur ni ska träna(återigen planering). Ni peppar varandra, sätter press som ökar resultat snabbare och det går inte att smita/svika den andra och låta den behöva träna själv..

old pic, mitt lag skapade en jävligt stor motivation för mig!

mellanmåls tips

Keso är båda gott och mättande desutom så passar de till typ allt. Just nu älskar jag hallon mer än någonting annat..


Bild 1: keso, hallon och melon.              Bild 2: Keso, nötter, hallon och passionsfrukt


jag vill också ha en myströja!!!!!


Carolina

babylen hud?

Jag älskar när huden är len och det är så sjukt enkelt att göra hemma. Babyolja finns att köpa i alla livsmedelsbutiker och är inte alls någon stor kostnad. Om du tar ett bad häll i några droppar av babyoljan i vattnet och du kommer genast känna dig lenare. För er som inte har ett badkar hemma går det minst lika bra att ta några droppar i handen och smörja i kroppen med och låta det återfukta innan du duschar av dig oljan försiktigt. Du kommer direkt känna dig lenare och mjukare på kroppen. helt underbart enkelt:)


ikväll

efter ett lång distanslopp, dusch och grillning med familjen är jag nu redo för soffan och Lotta på Liseberg , fix och sängen. Ska försöka sova ordentligt inatt och få några timmars sömn tillskillnad från inatt, vaknade 24/7 och trodde de va time att dra till jobbet..


myskläderna är på!

bara 15 år..

Veckans blogg! Hon är grymt ambitös och duktig, inspration till tusen och ja vad ska man säga, hon har sån grym fingertopskänsla, man kan ju undra om hon inte är född till de här?

maryamg.blogg.se


på tal om färgklick


Angelica

dagens mellanmål tips

Dagens enkla mellanmål tips är grovt bröd med kallrökt lax. En skiva grovt bröd är i många fall bra för kroppen, de innehåller kolhydrater som ger dig energi, men även en högre mättnads känsla än vitt bröd som istället gör dig mer hungrig och sötsuget ökar.. Alltså grovt bröd ger dig mer energi och gör dig mättare längre men läs alltid på innehållet på påsen, ibland tror man att det är ett mörkt bröd fast egentligen beror de på vissa ingredienser som får brödet att se nyttigare ut men innehåller minst lika mycket socker som i ett ljust bröd! Kallrökt lax/gravad lax är minst lika gott som en skiva kalkon, dock mättar lax mer(innehåller bla omega 3 och rätt sorts fetter) . Fisk kan man aldrig äta för mycket:)


bilder hittade på google..

färgklick


Youwalklikeathief.blogg.se


mån run

nu är jag hemma frånn jobbet, sitter redo i träningskläder och äter en skål med fil! Tänkte strax bege mig ut för en lån löptur! Känner att jag behöver ett lång löptur för att varva ner, koppla bort allt och bara springa springa och springa utan att behöva fokusera på att det ska gå snabbt.


söndagskaffe med lina



nu börjar jobbet

Denna vecka köra jag igång med jobbet igen, så ni får ha överseende med att de blir sämre bloggning. Jobbar dock måndag-fredag så jag lovar att gott göra er under helgen:)
Dags å krypa ner i sängen, upp om 6,5 timme.. 

enkelt är snyggt!


tips

Det bästa som finns för att vinna tid, pengar och en mer hälsosamlivsstil är att planera veckans mat innan man åker och stor handlar. Matlåder är ju också en hit, alltså att köra storkok! Något som däremot kan vara svårt är mellanmål till jobbet. För självklart behöver vi alla få i oss något mellan lunch och middagen. 

Här är några utav mina favorit ingredienser, prova och mixa hur ni vill!

Turkiskyogurt, Fil/naturell yoghurt, Kallrökt lax, Kräftor, Räkor, Rökt kalkon, Flytande honung, Valnötter, Blåbär/Hallon/Björnbär, Kanel, Örtsalt, Mjölk, Linfrön, Psylliumfrön, Ägg, Keso, Frukt, Grovt bröd. 

Ett tips är att ta en halv avocado och fylla med turkiskyoghurt(kryddad med vitlök/salt/peppar) och kräftor! 
Ett annat tips är att bara använda sig av turkiskyoghurt, flytande honung, valnötter och grapefrukt!
Mer tips om mellanmål kommer i veckan.




sådär ja

går kvällen var grym! Vi va först hos Jolin. Där bjöds det på grillat, så jävla gott! Och så en riktigt god jordgubbstårta till efterätt!! Efter en riktigt bra kväll hos jolin drog vi vidare till Satins uteservering innan vi drog in och körde!


Min present till Jolin, en bokstav J för hennes namn och
några cider inslaget på en bricka!


nostalgi!


Mobilblogg

Nu är jag på stan med mamma. Vi ska käka lunch tillsammans, super mysigt. Sedan ska vi kolla runt lite i affärer innan vi drar hem. PUSS

grattis jolin!!

Idag är det många som fyller, ett stort grattis till er alla. Men framför allt ett stort grattis till Jolin som fyller 20 år idag!!

grattis vännen! Hoppas du får en underbar bra dag och ikväll ska det firas! <3

gym

Nu sticker jag iväg till gymmet. Kanske får med mig kameran och visar några övningar senare.
Ha en bra lördag!:)

vill ha!


outfit favoriter


Carolina Craze


Den första outfiten är sjukt enkel, men så jävla snygg! Svart och vitt är något i sig, skinjacka och en fransväska, casual men jävligt nice! å ja korset är som pricken över i:et. Jeffrey Campbell skorna är ju så snygga att jag smälter.
Den andra outfiten är minst lika enkel men ändå så snygg. Kan bero på att Caroline har en kropp och bränna att döda för, men jag älskar toppen, färg kombinationen och dragkedjan! Ett par enkla jeansshorts gör sig snyggt till de allra mesta! Jag skulle själv kunna tänka med att bära detta med en kavaj eller transparentskjorta och ett par klackar, å sen vara redo för en kväll ute!


träning på gymmet

När jag tränar på gymmet kör jag vanligtvis 60min kondition och sedan mellan 10-30 min styrka. När jag kör kondition på gymmet är inte alltid löpbandet så motiverande när man kan springa ute i den härliga luften, bland bostadsområden och i skogar. Ibland har jag ingen motivation till att springa/cykla/crosstrainer osv i 60 min. Då kör jag den perfekta variationen 20 min cykel, 20 min löpning och avslutar med 20 min på crosstrainer. Jag hinner inte bli rastlös eller uttråkad innan nästa konditionsträning börjar. Detta motiverar mig även att köra hårdare på varje moment. Om jag cyklar i 60 min, tappar jag fokus efter en tid och tar inte alls i lika hårt, desamma gäller crosstrainer då träningen istället blir rätt värdelös.


träning på högnivå ute vid gih..


gymgymgym!

Det var länge sen jag gymmade, men nu har jag återigen blivit taggad på nytt. Nu lockar det svettiga äckliga ÖKK mig igen. Livets gym hahah! Nej men har verkligen haft en svacka och när mitt gymkort gick ut bestämde jag mig för att bara köra utomhus träning tills motivationen var tillbaka. För man ska inte tvinga sig till träning, då kan det vara dags för en paus eller förändring. Men nu är jag back!

NU

Ska jag lägga mig på altanen och lapa lite av den lilla sol som finns!


godmorgon!

Klockan ringde som vanligt denna vecka 06.30 och jag tog en 30 minuters promenad. NU har jag ätit frukost med mammi, MYS!


Favoritet just nu; Naturell yoghurt, frön, flingor, passionsfrukt och kanel!
Det åt jag idag tillsammans med 1 ägg, 1 kiwi, citronvatten & grönt té

på tal om ytlighet..

.. så enkelt som de kan bli!


Tröja - Chep monday, Leggings - H&M, Bandeau - Gina tricot


Blogg världen en ytlig plats? kom igen nu vaaa!

Något som ständigt är en återkommande diskussion om bloggvärlden är att den är så förbannat ytlig. Men vet ni vad? Jag om nån borde kanske hålla med, men det gör jag inte alls. Visst det är extremt mycket yta, men so vem har rätt och klaga? Vi underhålls dagligt av allt ytligt på tv och tidningar. Är inte det också yta? Vi människor attraheras av skvaller, nyheter och allt det där som gör att vi passar in i samhällsmallen. Allt vi gör för att passa in, ja de tjänar någon annan pengar på, det är så systemet fungerar. Så säg fan inte till unga ambitiösa tjejer att de bara håller på med något blåst och ytligt. De är precis lika smarta som de makthavare som styr över allt annat ytligt i vårt samhälle. Och menar de att bloggarna borde förvinna för att få bort det ytliga, ja då finns de andra trådar att dra i än de duktiga tjejerna. Jag tror snarare det handlar om att ni bloggare tar över(ni läsare påverkar ju mest egentligen genom att ge bloggarna makt). Bloggarna får större påverkan att bestämma vad som är inne respektive ute, och de största makthavarna måste nu anpassa sig. Jag ska inte tråka ut er mera, men jag blir så himla trött. Mode är påriktigt konst, något som skapas utifrån en känsla eller ett tycke, det är så mycket mer än bara att passa in. För mig som har noll koll på trender, utan är mer en shopoholic som faller för smaker, färger och trender, en lite inkomst för makthavarna.. Men jag tycker vi helt enkelt ska imponeras över våra framgångsrika modeskapare. Det är ett jobb precis som allt annat och nej det kanske inte räddar liv som en läkare, men ack vad underhållande de är och satan vad de kan rädda människor från att falla in i något dålig- här krävs hjärta, kunskap, kontakter, flyt och ett jävla tålamod och kämpar insats om du vill något!

 


myshäng

nu sticker jag iväg och hänger med min emelie<3

balen 2010

omelett

Här har vi resultatet...
(för fult för att visas på bild haha, men gott blev de!)

Jag använde mig av
- 2 ägg
- 2 msk laktosfri lättmjök
- Lite örtsalt
- 1 dl tinad spenat
- 5 tunna trimlade skivor kalkon
- Några tärningar fetaost
- Olivolja(till stekning)

Vispa ihop äggen och mjölken, krydda med örtsalt. Sedan häll i en skvätt olivolja i en varm stekpanna, ha sedan ner spenaten och kalkonen och låt steka i några få minuter. Ha sedan ner "smeten" och låt steka en stund innan du smular över fetaosten. Vänd sedan på omeletten och stek några minuter på andra sidan, gå på känsla! Sedan färdig att servera.


maggio och omelett

yes nu ska jag laga omelett till lunch. Av någon konstig anledning lyckas jag aldrig med en omelett. Men I give it a try. Återkommer med resultat.


träning

Nu ska jag ut i spåret och morgon träna lite. Tänkte springa 2 km, sedan köra fartlek i 3 km och avsluta med 1 km lätt löpning. När jag kör fartlekar kör jag väldigt varierande, men idag tänkte jag köra en enkel variant. Jag kallar den stolplöpning, den går ut på att jag springer ca 80% mellan två stolpar och sedan joggar lugnt mellan nästa två och så håller jag på under en viss sträcka. Det får kroppen att utsättas för oförutsädd belastning, svetten börjar rinna och hjärtat slå och pulsen slå orgelbundna slag(vid lätt jogg och kraftig jogg). Det är när vi utsätter våran kropp för belastning som träning ger resultat. Och det är faktiskt sant att när vi tar i och springer fortare ju mer trimmade ben och fastare kroppsdelar får vi. Det är när vi bara joggar runt i ett och samma tempo, på samma avstånd som kroppen hamnar i någon slags rutin och aldrig utsätts för belastning. Det är då vår får slappamuskler som aldrig riktigt jobbar..


godmorgon!

Klockan ringde 06.30 och jag var pigg som en nötkärna(NOOOOT!). Men trots det begav jag mig ut på en 30 minuters promenad men musiken i högsta hög. När jag kom tillbaka från promenaden var jag faktiskt pigg och glad! Nu ska jag slänga i mig lite frulle. Seee yaaah

taggad tjej för morgonenpromenad..


kvällsmys på altanen i solen!

Jag tror att mys börjar bli ett utav mina mest använda ord på bloggen, men det beror nu på att jag just älskar mys och avkoppling med mat, film, häng eller liknande med mina nära!


fläskfilé i vitlöksås med tomat/fetaost/spenat sallad och
kokad squash(hyvla squashen med en osthyvel lägg i strimlorna i kokande vatten
i ca 3 min, häll av vattnet, krydda med salt, peppar och ringla över lite olivolja)




våga färg!


Madelene Billman                          Angelica Blick

veckans bloggare


Linn Herbertsson 
En utav mina favoriter sedan länge. Skulle säga att hon verkar vara grymt smart, hälsomedveten, men samtidigt en partyprinsessa, en universitetspluggande egenföretagande modell. Yes lite som mig va;) hahah!

sjukt söt!

perfektion




mysonsdag

nu ska jag träffa mina tjejer emma & victoria igen! kvalitétstid<3

bara älskar bilden. hahahah


btw

Under det här året har mina favorit färger variera från rött, lila, militärgrön, turkos, rosa, orange vitt, gult och nu vanlig grön. Helt in love!


livetsliv

nu har jag fixa med mejl, träningsprogram och städat mitt rum. Dags att byta om och återigen stoppa musiken i öronen för nu är det time för en löptur i spåret!!

min paj.. min paj! MIN PAJ!


mange schmidt


godmorgon

Klockan ringde 07.00 och jag gick ut för en härlig morgon promenad med musiken dunkades ur lurarna. Nu har jag ätit frukost och tittat på nyheterna(mogen tjej). Men förflyttade mig till bloggen för lite upptatering och lyssnade på mange min man !

favorit frukost= 1 ägg, 1 kiwi, hallonvatten, grönt té och en skål med
yoghurt, passionsfrukt, frön och flingor!


5:e juli

Jag satte klockan på 0730 på med lediga dag (duktig..). Jag tog en promenad och sedan en god frukost tillsammans med några avsnitt av Solsidan. Efter det tog jag en kortare löptur, duschade håret(duktig igen..). Slog ihop en lunch och stack sedan iväg på min cykel och träffade pinglorna Emma, Victoria & Sandra!!:) Efter det drog jag hem och planen var att dra till friskis med min älskade Lina. Men så fick tjejen här migrän.. Inte alls kul! Så kvällen spenderades vilandes och när jag väl mådde lite bättre blev det allsång på skansen och sen sängen!


nu måndagsmys framför tvn

halv åtta hos mig, lotta på liseberg & Johan Falk. Slappt tv mys. Love it

rött

Jag älskar färg och alla dess kombinationer tillsammans. Färg får mig att må bra, bli glad och få hela kroppen att vilja springa runt. Färg skapar leenden, något nytt och något underbart härligt inom mig.  Glömde jag nämna att jag älskar färg?

Jag såg jättemycket fint på marieberg(galleria) idag, å allt i färg.. Men tyvärr säger plånboken STOPP! Så jag får bara tittta och på tal om titta så har jag tittat tillräckligt länge på dessa skor. Kan inte låta bli att prova dom varje gång jag ser dom. Vilket är uppåt en 20ggr. Stackars mig haha..


så enkelt, men så snyggt!

jag vill läsa

Jag lästa Elsas Mode förra sommaren å är jättesugen på att läsa 2an Elsas Värld. Något att rekomendera kanske?



svinalängorna

 
har precis sätt denna film! Rekomenderar den verkligen.

Den fick mig att tänka, inse och fundera över det liv man faktiskt lever. Bara för att man lever betyder det inte att man behöver vara lycklig. Ditt förflutna kommer alltid ha en avgörande roll i ditt liv, vilket du vill eller inte så har det gjort dig till den du är men det är upp till dig vad du gör med din framtid.

kalkonsallad

något av det godaste och snabbaste som finns är ju sallad. Jag älskar att man kan kombinera och förändra den på helt olika sätt varje gång! Idag gjorde jag en sallad på tomat, gurka, paprika, champinjoner, morötter, mozzarella, avocado, riven vitkål och ett försök i strimlad kalkon.

lediga dag

nu ska jag spendera lite tid med några i mitt lag. Vi ska nämligen köra lite underbar klassisk sommarfys i sveaparken.


tips

älskar att jag tror att jag är någon jävla bloggare haha...
Iallafall tänkte jag ge ett tips för er som är som mig eller bara inte vill få i er massa onödigt socker.  Jag gillar inte saft/jucie, läsk osv speciellt mycket. Men vatten kan ibland kännas väldigt tråkigt, många brukar ha i några isbitar och en skiva citron. Vilket jag egentligen älskar. Men man kan ju lyxa till de med allt möjligt så som gurka, blåbär, björnbär, lingon och allt möjligt. Min favorit just nu är is och hallon, prova. Det är sååååååå gott

vatten med frystahallon i.


godmorgon

ja vi börjar på nytt och säger godmorgon! Jag vaknade vid 9 efter en välförtjänt sovmorgon. Tog en promenad på 30 minuter, gjorde mig en frukost bestående av 1 ägg, yoghurt med frön, kiwi, grönt té och hallonvatten.

söndagsmys

åhnej nu har jag gjort det igen. Förlåt! Igår jobbade jag som sagt till 2. Tog mig hem och sov i 1 timme, bra laddning infö träning kan man tycka haha. Sen efter jag gjort mig iordning åkte jag in till stan och åt på saigon(för gott) med lina och jolin. Riktigt bra söndagsmys. Älskar söndagar, både jobb(OB=100%) och allt mys!!


partytjejen är på G

Sjukt sugen på att gå ut och bara dansa om jag hade varit lite piggare haha(vad jag klagar..) så taggar redan inför nästa helg iställe, hoppas ni får en grym lördag! ta hand om varandra:)


kul inlägg= jobb

yes då va ännu ett pass på jobbet avklarat, 06-16! är trött i huvudet och varenda kroppsdel gör ont hahha fyfan va klen!! Verkar inte som jag ska jobba på de andra jobbet och om jag ska vara ärlig så känns de rätt skönt, för fått nya tider på willys v28 vilket innebär endast ledig tisdag. För en sån klen tjej som mig känns det lite väl tufft att jobba dubbelt måndag, enkelt tisdag, dubbelt ons-fre och enkelt lörd-sön. Å enkelt är ju heltid bara de..
Så hoppas få en ledig vecka nästa vecka fylld med hårdträning och uppladdning:) Men vad vet man!

Iallafall funderar  jag på att ta en löptur om en stund, vilar mina fötter just nu .. It´s hurt, stukade till foten igår å den är svullen.. fuck! Men men får se vad jag orkar nu ska jag handla lite mat och gott inför kvällen med mammi. Ikväll blir en tidig ikväll, imorgon har jag trots allt en soft pass :D 8-14!!!


friday

förlåtförlåt för dålig bloggning.. I onsdags jobbade jag 06-15.15 cyklade hem och firade lillebror 15! igår jobbade jag 06-15.15 och efter det cyklade jag hem, tog en löptur och cyklade till mariebergköpcentrum med victoria! 
Idag jobbade jag 06-16 och sen dess har hunnit träna, duscha och tagit de lite lugnt. Nu ska jag hoppa in i bilen och ta med till Sofia där vi ska fira att hon fyllt 20år:) kommer bli jättemysigt! Dock jobbar jag 06-16 imorgon med och är redan trött i hela kroppen, fötter och huvud. Så blir nog en tidig kväll för mig... 
ha en bra fredag:) PUSS!  

RSS 2.0