våra släkträffar spårar alltid...


dock är den här från en kväll med K 2006! en bild säger mer än 1000 ord....

grattis världensbästa lillebror!

Idag fyller min kära lillebror hela 15 år! Så nu blir det en hel del moppeåkande för honom. Grattis igen, jag älskar dig!!

i grekland för 2 år sedan!

godnatt

då var det dags att falla tillbaka till jobblivet på riktigt! hej och välkommen 10 jobbdagar i sträck..
Bäst att ladda med sömn


jag älskar dig blixten!<3

ja kan också redigera bilder !


sova vore skönt...


bästlivet

Som den lata kvinna jag faktiskt är när det gäller utseende så måste jag ju bara säga att det är så värt att färga ögonbrynen. För de första ger de liv och mer kontur i ansiktet plus att jag älskar ögonbryn hahah. Men till saken, den här färgen fungerar minst lika bra till ögonfransar som ögonbryn, kostar runt 80 kr(på H&M) och räcker till bra många färgningar. Man slipper då måla ögonbrynen everyday och tjänar där med de få sekunder de tar att måla dom.. Nej men ärligt de är så skönt att de faktiskt är färgade och slippa hålla på och krångla med smink och för mig som har blonda ögonbryn och är mörkhårig blir de ju en aning bättre när jag målar/färgar!


/ hon som tror hon är så coool!

mysmiddag!


Grekiskabiffar tomat, fetaost, avocado, vitkål och tzatziki!<3


tatuering

Jag har velat tatuera mig länge, men inte alls vetat var eller vad. För en tid sen fall de mig direkt både var och vad. Jag ska tatuera in ett D för David, världenbästa bror. Och något jag verkligen tänkt på är att min bror lixom era syskon kommer vara den sista länken till de förflutna när vi är gamla, så det viktigaste är att ta hand om ens syskon och visa kärlek och respekt. För det är när vi är gamla som vi behöver de som känner oss bäst!


Jag vill ha den precis där Kenza har sin tatuering, jag tycker
det är jättefint att ha en liten tatuering där!:)


grönt & gult




shoppingsug


bortaplan

sov kvar hos kajsa igår, så imorse åt vi mysfrukost och solade innan jag va på anställningsintervju typ på impera för jobbet v 27-28 ev några fler veckor när jag är klar med willys.. Inte helt klart att jag fått de, men verkar som de. Men man kan aldrig veta..

Precis käkat lax och ligger nu å vilar lite, så trött och magen gör as ont :( Jag tänkte färga mina ögonbryn nu. Så vi hörs lite senare.

i love you

nu styr de promenad och kaffetime med min bästa kajsa! på onsdag åker hon till spanien så bäst få spendera lite kvalitéts tid med henne nu. ha en fin måndagskväll:)

så sjukt vacker och de sjukaste är att hon är minst lika fin till insidan!

träning

nu är de time för träning! Så efterlängtat med en lång och skön löptur, bara min allergi inte förstör allt för mycket... Nu ska jag bli pigg på nytt och träningen är min energikälla! Vad är eran??

smögen 2011 - från jolins iphone




måndags tankar

Tanken på att bli vuxen är lockande, men skrämmande. Ingen vill falla in i det såkallade "svensson" liv, ändå är det någonstans dit alla vill. Det är skrattretande att läsa eller höra om andras framtidsplaner. Alla går att sammanfatta på ett och samma sätt, ingen vill vara som någon annan man alla blir som varandra. Alla vill gifta sig, skaffa hus, barn och ha en bra utbildning/jobb men innan vill de festa och resa= "upptäcka livet". Vi alla människor är så lika, för ingen vågar gå emot. Det är meningen att vi ska säga "jag vill inte bli som alla andra". Men förr eller senare kommer vi falla in i det livet som precis alla andra lever(i västvärlden). Dagarna rullar på och helt plötsligt har vi 40-års kirs. Är inte livet lite skrämmande?? Att vi vill så mycket, men ändå blir de precis som alla andra.. Jag vill ha barn. Jag vill ha biologiska barn men jag vill också adoptera. Ja jag vill ha en stor familj. En stor familj av kärlek. Någonstans tror jag räddslan för att bli ensam är den känslan vi alla människor fruktar. Jag gillar ensamheten, jag tycker den kan vara vacker. Något som för mig är ännu vackrare är kärleken. Kärleken till sin familj och sina vänner. Att vara omtyckt och att tycka om! Jag har inget mål i livet att vara rik eller leva i ekonomisk överdrift. Jag vill njuta av de jag har runt omkring mig, de som kallas kärlek. De som får en att njuta och bli lycklig. Jag vill hjälpa och stötta människor som har de svårt. Jag vill vara nöjd och trivas med de jobb jag kommer ha. Jag vill att alla ska vara friska! Men framför allt vill jag vara omtyckt och tycka om. Ge och ta kärlek och aldrig hamna på någon mitt punkt där kärleken inte existerar. Dock är jag inte rädd för ensamheten. Det kommer jag aldrig vara för ensamhet är vackert. Att älska sig själv är fint.


matlåda

 
Spenatsoppa(världensgodaste)
Jag använder mig av frystspenat, då jag älskar spenat i alla former och i så otroligt många rätter. I frysen finns det alltid tillgängligt. Jag tinar spenaten i en skål med vatten i micron,  ca 4 min på 450 grader.  Häller i spenaten i en kastrull tillsammans med en kvätt mjölk och använder mig av stavmixern tills de uppnåt en perfekt konsestens, mjuk och fluffig. Låt sedan den koka tillsammans med en grönsaksbuljong och kryddor(vitlök, peppar, örtsalt). Sen är den klar att servera, inte svårare än så:) (servera gärna med ägg eller räkor)



Lax med stekta grönsaker
Jag lägger frysta filér på en plåt och kryddar med paprikakrydda, chilipulver, fiskkrydda och basilika. Kör sedan in den i ugnen på 175 grader tills den fått en fin färg. Undertiden hackar jag morötter i små ringar, paprika, squash, champinjoner och purjolök. Häller i en skvätt olivolja i en varm stekpanna och steker grönsakerna samt kryddar den med paprikakrydda, chilipulver, salt, peppar, maroccokrydda och pressar i en vitlök. När allt är klart river jag över vitkål med hjälp av en osthyvel!:)


Kräftgryta med kokad squash (är mycket mycket godare än vad de ser ut)
Skölj av kräftorna i ett durkslag. Ta sedan och koka upp creme fraiche tillsammans med en skvätt mjölk oh krossade tomater. Krydda med chilipulver, salt, peppar och pressa i lite citron. Samtidigt häller du i lite olivolja i en varm panna, pressar i 2 vitlöksklyftor och steker kräftorna i ca 2 min. Häll sedan över kräftorna i såsen och låt koka på svag värme. Under tiden hyvla squashen med hjälp av en osthyvel i tunna men långa bitar, ska likna spagetti dock mycket bredare. Koka upp vatten och häll i den skivade squashen och låt koka i 10 sekunder. Häll sedan av squashen och häll på lite olivolja och svartpeppar rör sedan runt. Färdigt att servera!

uppladdning

På onsdag börjar jag jobba, 06.00 varje dag onsdag-söndag. På måndag går jag på ett annat nytt jobb måndag-fredag. Veckan efter det ska jag dubbla dessa jobb så jag kommer jobba ungefär 06-23.00 i en hel vecka. Bara för att jag vet att latheten kommer komma krypandes har jag redan börjat ladda med matlåder! Man vill ju inte falla in in nån trött felixpaj period lixom...

mobilblogg

Nu tvättar jag för fullt och varvar de med lite solning, återhämtning på hög nivå!


förlåt!

Jag är sämst på att blogga.. Men har haft mycket att göra. Igår kväll kom jag hem från västkusten. Jag jolin & Lina tog en roadtrip till smögen för att fira midsommar och bo i tält. Riktigt mysigt och lyckat, dock är kanske inte camping och tältning våran grej haha..


myshelg

jaa ska jag cykla ner till ica och möta emma. Vi ska handla lite gott till kvällen och sedan promenera hem till vickan för filmmys! kommer bli guld. Hörs sen:)

hahah bästa

rearearea

det blev en riktigt mysig eftermiddag men världens goaste emma! Blev en del shopping tyvärr.. Min ekonomi pallar inte trycket. Men nu får jag ta de lite lugnt med shoppandet helt enkelt. Jag är sämst på att handla på rean, då jag bara tittar in i klädhögar och bara suckar och går vidare till icke rean. Men idag så lyckades jag med lite tålamod! Vad jag handlade får ni se senare:)


shopaholic!

ja vi gick ju knappast på stan igår haha så emma å jag ska dra en tur på stan och orkar vi blir det nog även en sväng ut till marieberg köpcentrum!



något som jag gärna skulle handla idag, tänk om bara plånboken tillät!




morgonträning!

Morgon träning, måste vara något av de bästa som finns! När jag tränar på morgonen känner jag mig fräsch. Jag får mycket mer energi och ja hela dagen blir tillrättaställd och jag är jämt på rätt sida. När jag är fylld av energi och är positivt inställd på dagen, går allt enklare och varje motgång kliver man över utan problem. Det säger sig själv att dagarna inte är en dans på rosor när vi är trötta och griniga. Träningen gör dig inte bara till en positivare, gladare, piggare, starkare människa till både kropp,själ och hjärta utan det utsöndrar faktiskt också endorfiner. Ni som inte vet vad endorfin är, jag brukar förklara det som kroppens egna morfin (många fler med mig). Dock är det inget som är farligt, utan det är ett ämne som kroppen själv tillverkar. Endorfiner kan leda till smärtstillande effekter, de påverkar oss även vid stress och psykiska situationer. När vi tränar utsöndras endorfin och detta leder till lyckorus och vi blir alltså gladare av att träna och klarar därför av vardagen bättre. Så det är inget jag hittar på. När vi är lyckliga och glada så får vi ofta mycket mer energi. Lyckoruset ger oss en bra start på dagen som vi lättare kan hålla i hela dagen än utan träning, så vad väntar du på? Ut och träna med er:)


lördags frukost framför tv4


1 ägg, 1 passionsfrukt, 1 kiwi, en skål med mjölk och flingor och en kopp té!

mr saxobeat

ni vet när det finns låtar som får en att tänka på personer, händelser, år, något som bara kopplar låten till minnen eller gårdagens fantastiska eller minder bra händelser. Precis så är det med den här låten. Magen knyter ihop sig och en ström sprider sig i hela kroppen. Jag kan lixom inte bestämma mig om det är något bra eller dålig. Jag tror det är lite av varje.

fredagsmys

nu är det fredagsmys! Efter mys med mina favvobrudar vickan och emma, blir de nu fortsatt mys med min kära familj. kärlek!
ha en bra fredag:)


jag gillar inte regn


och inte mitt hår heller, toltalt fuckat......

no more!

Nu är den feta och fula utväxten borta och jag har även duschat mitt feta hår. Underbart!


friday, im in love

Jobbade som från 06 så inte allas hunnit med att blogga. Det är fredag idag och det borde betyda en partyglad lollo. Men icke jag har gått och blivit en trött soffälskare typ. Tycker tiden hemma bara rinner iväg, när jag inte  e gör någonting.. Planen nu är att ta ännu en runda på stan, titta på när vickan tatuerar sig och längta ännu mer till min egna!

vill ha detta hår!

godnatt

Börjar jobba 06.00 imorgon, så klockan ringer redan 05.10. Så nu lägger jag mig och läser lite och sedan är det time för skönhetsömn!


en torsdags outfit

nu drar jag upp på stan för en runda med emma och victoria. underbart!


sommar fina fötter!

i väntan på att frukosten ska smälta och träningen ska börja så sitter jag i fotbad. Bra val att göra det innan träningen, men annars kommer det inte bli av om jag känner mig rätt. Och det behövs verkligen....... Ett tips att ha i fotbadet är babyolja , de får dina fötter så underbart mjuka! 


Helosan är världensbästa fotsalva(om du smörjer in dina fötter med den varje kväll och sätter på strumpor så kommer dina fötter vara grymt fina för alltid typ, den finns på willys, ica, coop och överallt)
Acos fot scrub är fint fint för fötterna efter att ha filat bort de äckliga förhårdnaderna..
Nagellack är pricken över i:et, för att få finare fötter!
Body shops "pepparmint" spray får en att nästan vilja äta dina fötter ..;)


tror du att du är löparproffs?

Det är många där ute som tränar på bra, tror de.. Det är ett flertal som fastnar för löpning under sommaren. Det är enligt mig den bästa träningsformen(förutom basket). Det är enkelt och bekvämt och det är bara att ha med sig ett par löparskor och du är redo var du än är! Men att löpa samma runda i samma tempo är den vanligaste fällan.. Precis som med med mycket annat vänjer vi våran kropp med nästan allt. Träning ger resultat när vi börjar belasta kroppen och den får börja kämpa. Vid samma runda och tempo, vänjer sig kroppen snabbt och får inte alls samma belastning. Alltså överaska din kropp!! Spring ena gången lugnt men långt, andra gången snabbt men kort och tredje överaska men att variera tempo och chocka med backträning. De kommer få dina muskler att suga och få streta emot. Där med får du också snyggare ben och rumpa. Så kom ihåg kör aldrig ett likadant pass två gånger på rad!

godmorgon

gick upp vid nio och åt en ordentlig frukost och laddar inför fysträningen klockan 12!


1 ägg, 2 mackor med keso och tomat, kaffe, passionsfrukt och en smothie (Mixa mjölk, björnbär, hallon, blåbär, kanel och toppa med linfrö och physilifrön)


girig brud!


jag brukar aldrig vara en tjej som vill ha de alla vill ha.. Jag tycker att plagget/sko/väskor tappar sin charm när var och varannan tjej har de. Men de här skorna, suktar nog var och varannan tjej efter och jag kan inte sluta dröma om att de trillar ner i min brevlåda. Priset gör ju de hela lite tufft för plånboken och gör att de bara är dom där riktiga modebloggarna som köper dom.. buhu jag vet iaf vad jag kommer drömma om inatt. sweet dreams!


b.u.s

Ikväll blev det kycklingfilé och tzatziki, nagellacksmålande och lite b.u.s. Lite vardagslyx mitt i veckan.


Mina två favoriter. Lóreal använder jag när jag vill ha en kraftigare brun utan sol effekt. Den är naturlig och är lätt att smörja in, då den ger en direkt effekt och du ser var fläckar och ojämnheterna finns. Jag brukar smörja 3 dagar i rad och där efter smörja kroppen var tredje dag för att behålla samma färg.
Dove är en utav de flestas favoriter och den kladdar inte dock luktar den ganska "brun utan sol", vilket jag tycker är rätt äckligt, men att kombinera dessa är ett utmärkt val enligt mig, fyll på med dove efter att du lagt grunden med Lóreal!

Till ansiktet använder jag apotekets egna. Den tvättas bort på kvällen, men håller hela dagen och ger en jämn och fin solbränd effekt. Jag brukar bara använda den och solpuder som smink. Den är bra för huden, då den inte är speciellt fet, vilket andra b.u.s krämer brukar vara. Den är alltså väldigt skonsam mot huden!


survivor

Nu ska jag ut i regnet och springa! Det verkar ju aldrig ge sig så nu ger jag upp och går ut och krigar i regnet istället. Glöm inte att regn faktiskt inte är farligt, de ger faktiskt huden en bättre glans;)

mitt hjärta är krossat

(http://sannatranlov.se/)


någon som är villig att ge en gåva eller två till en fattig flicka?


trött

på jobbet lär man sig att ordet "trött" kan användas till så mycket mer än  just att man är trött. Nu har jag börjat kalla de mesta trött.. Typ jävlar vilken trött tandborste, istället för att säga att den är sliten och borde bytas ut. Man lever och lär på Willys!

Efter en hel kväll med Lina & Kajsa på Ivy bar och sedan en sväng på satin blev jag helt slut idag. Ajaj trött och gamal tjej..Min lediga dag har gått åt till att göra igenting. Inge bra, men njuter av att bara vara ledig och på tal om ledig så tänkte jag bjuda på en av mina män, nämligen mange schmidt, wooop woop !

let´s go allsång!

RSS 2.0